TR | EN +90 242 258 02 02
 
ANASAYFA > HAKKIMIZDA

AntBahar Grup, 1940 yılından bu yana mutfağında sağlıkla birlikte lezzeti arayan tüketiciler için üretim yapıyor. Türkiye’nin Hindi Markası olan Bahar Grup  Akdeniz’in incisi olan Antalya’da ilk Entegre Tesis olma özelliğine de sahip.

AntBahar Grup, kalıcı başarının Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetiminin bir model çerçevesinde etkin bir şekilde  uygulanması ile gerçekleşeceği inancındadır. Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminde, HACCP Sistemi BRC Food Standartları esas alarak, kanatlı et sektöründe Türkiye ve uluslararası platformda hindi etini yumurtadan civcive, civcivden işlenmiş son ürüne kadar tüketici ile buluşturan öncü firmalardan bir tanesi.

Müşteri odaklı yaklaşımı ile sürekli iyileştirme prensibi, ulusal ve uluslararası yasal mevzuatlara ve ilgili standartlara BRC Food standartlarına uygun hijyenik ortamlarda ürün üretmektedir. Dünya trendlerini yakından takip ederek, en sağlıklı ürünleri, en sevilen lezzetleri, en son teknolojiyi kullanan çağdaş üretim tesislerinde güvenilir koşullarda üretim yapmaktadır. Ürünün hijyen standartlarına uygun ambalajlarla, tüm yaşam süresi boyunca ekonomik ve çevreye duyarlı olması temel ilkelerimiz arasındadır.

Bugün Türkiye'nin hindi markası olan AntBahar Grup, kanatlı et sektöründe Türkiye’de hindi, köfte grubu, kaplanmış ürünler, şarküteri ürünleri ve döner ürün üretimi ile ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.

Ant bahar Grup , tabiatın kaynaklarından beslendiğinin bilinci ile bir aile olarak çıktıkları bu yolda; büyüyerek devam etmektedir.

" En önemli sermayemiz, kalitemiz; daima "en iyi" olmak ise vazgeçilmez hedefimizdir."